popuštanje mjera

U Republici Srpskoj popuštanje mjera, od sutra počinju raditi kafići

konobar
Profimedia
04.04.2021.
u 19:14

U Republici Srpskoj od sutra se dozvoljava rad ugositeljskim objektima za ishranu i piće, uključujući objekte koji rade samostalno ili u okviru drugih objekata u kojima se obavlja gospodarska djelatnost, odlučio je Republički stožer za izvandredne situacije.

Od sutra pa do osmog travnja u Republici Srpskoj će biti dozvoljen rad ugostiteljskim objektima na otvorenom prostoru, odnosno bit će moguće posluživanje hrane i pića u vanjskom dijelu ugostiteljskog objekta, uz uvjet da je prostor otvoren bar s tri strane, prenose mediji. 

Od 8. travnja će u potpunosti biti dozvoljen rad ugostiteljskih objekata, uz poštivanje epidemioloških mjera, a rad objekata je dozvoljen do 22 sata.

U škole će se od utorka vratiti učenici od prvog do petog razreda osnovne škole, dok će djeca koja pohađaju ostale razrede u osnovnim školama nastaviti s online nastavom, kao i do sada. Isti slučaj je i sa srednjim školama i sveučilištima kojima je još uvijek rad zabranjen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije