Ispred župne crkve svetog Ante Padovanskog

U subotu počinje „Božić u Busovači“

30.11.2023.
u 10:36

Bliži nam se početak Adventa koji označava razdoblje pripreme kršćana za blagdan Božića. U Busovači se već osjeti predblagdansko vrijeme i radost iščekivanja najradosnijeg kršćanskog blagdana. Tom blagdanskom duhu doprinosi manifestacija “Božić u Busovači” koja počinje u subotu, 2. prosinca.

Cjelokupna manifestacija bit će održana u Ulici branitelja Domovine, ispred župne crkve svetog Ante Padovanskog u Busovači, gdje će biti postavljene adventske kućice i pozornica na kojoj će nastupiti poznati busovački glazbenici, ali i oni iz susjednih općina.

Organizatori manifestacije su Općinski odbor HDZ-a BiH Busovača i udruga “Mladi zajedno”, koji su, uz potporu gospodarstvenika, odnosno pokrovitelja, osigurali da svi posjetitelji potpuno besplatno uživaju u bogatoj gastronomskoj ponudi i zabavnom programu.

Obzirom da je vrijeme Božića vrijeme darivanja, kod svake adventske kućice bit će postavljene kutije za dobrovoljne priloge posjetitelja, a prikupljena sredstva bit će usmjerena u humanitarne svrhe.

Mirisi kuhanog vina i fritula, uz ugodno druženje i zabavni program zasigurno će uljepšati vrijeme Adventa u Busovači...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?