Global Finance

UniCredit najbolja svjetska banka za privatno bankarstvo u Središnjoj i Istočnoj Europi!

19.11.2019.
u 13:13

U okviru svoje pete godišnje dodjele nagrada za najbolje svjetske banke za privatno bankarstvo 2020, magazin Global Finance je izabrao UniCredit za najbolju banku u segmentu privatnog bankarstva u Središnjoj i Istočnoj Europi. Pored toga, UniCredit je dobila još jednu regionalnu nagradu – najbolja banka za privatno bankarstvo u domenu poduzetnika u Središnjoj i Istočnoj Europi – i pojedinačne nagrade za najbolju banku za privatno bankarstvo u Austriji (Schoellerbank), Češkoj Republici i Rumuniji.

Prema opisu Global Finance-a, dobitnici nagrada su banke koje na najbolji način zadovoljavaju specifične potrebe klijenata velike neto vrijednosti koji teže uvećanju, očuvanju i prenosu svog bogatstva na druge. Pobjednici nisu uvijek najveće institucije, već najbolje – one s kvalitetima, koje klijenti visoko cijene pri izboru pružatelja usluga.

Ceremonija dodjele nagrada će se održati u veljači u New Yorku. 

“Velika je čast biti izabran za najbolju svjetsku banku za privatno bakarstvo u Središnjoj i Istočnoj Europi, te dobiti dodatne pojedinačne nagrade u Austriji, Češkoj Republici i Rumuniji”, izjavili su Gianfranco Bisagni i Niccolo’ Ubertalli, direktori Komercijalnog bankarstva u Središnjoj i Istočnoj Europi. 

“Ponosni smo na našu sposobnost izgradnje održivog odnosa s našim UniCredit Bank, Marketing i komunikacije  press@unicrditgroup.ba klijentima, kako bi oni nastavili birati nas. Ove nagrade dokazuju vrijednost kontinuiranog napora za dostizanje liderske pozicije u osiguranju inovativnih i relevantnih investicijskih rješenja za naše klijente u oblasti upravljanja imovinom na svim našim tržištima.”, priopćila je UniCredit banka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije