Mjere predostrožnosti

Uspostavlja se poseban stožer 
u Mostaru, policija na nogama uoči susreta Hrvatske i Turske

POK BIH...MOSTAR...AVENIJA...STARO VELEZOVO...NEREDI NAKON UTAKMICE HRVATSKA-TURSKA...HRVATSKI NAVIJACI SE SUKOBILI S POLICIJOM...FOTO: BRACO SELIMOVIC 21.06.2008
10.06.2016.
u 07:00

Iako se posljednjih dana ne osjeća pretjerana žestina naboja ususret Europskom prvenstvu u nogometu u Francuskoj, pripadnici policije u više sredina pripremaju se za predstojeće natjecanje, a napose prvi susret koji igraju Hrvatska i Turska. Posebno su pod nadzorom Mostar, zatim Stolac i Rama, kao i sredine u središnjoj Bosni, poput Uskoplja, Viteza i Kiseljaka, gdje su se do sada redovito organizirala praćenja nogometnih susreta na otvorenom u fan zonama, ali i, što je još problematičnije, “proslave” su često završavale obračunima. 
Posebno problematičan je prvi susret skupine D u kojem će snage odmjeriti Hrvatska i Turska, a nakon toga je u ovoj skupini predviđen susret Hrvatske i Češke.

Mostar, Stolac...

Vjerojatno drugi po riziku u ovoj fazi natjecanja je susret između Hrvatske i Španjolske. 
Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije privodi kraju pripreme za osiguranje javnog reda i mira u nekoliko općina ove županije s obzirom na to da bi najmanje sljedećih 15-ak dana moglo biti razdoblje visokog rizika...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?