VLADA ZHŽ

Utvrđeni prijedlozi zakona o preuzimanju prava i obveza zdravstvenih ustanova ŽZH

VLADA ZHŽ
31.08.2023.
u 18:32

Na sjednici Vlade Županije Zapadnohercegovačke utvrđeni su prijedlozi zakona o preuzimanju prava i obveza i usklađivanju organizacije i poslovanja zdravstvenih ustanova u ovoj županiji.

Vlada je utvrdila Prijedlog Zakona o preuzimanju prava i obveza i usklađivanju organizacije i poslovanja Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke, Prijedlog Zakona o preuzimanju prava i obveza i usklađivanju organizacije i poslovanja Doma zdravlja Široki Brijeg, Prijedlog Zakona o preuzimanju prava i obveza i usklađivanju organizacije i poslovanja Doma zdravlja Posušje, Prijedlog Zakona o preuzimanju prava i obveza i usklađivanju organizacije i poslovanja Doma zdravlja Ljubuški i  Prijedlog Zakona o preuzimanju prava i obveza i usklađivanju organizacije i poslovanja Doma zdravlja Grude, priopćeno je iz županijske Vlade.

Kako se navodi, riječ je o temeljnim aktima navedenih ustanova koje je potrebno uskladiti s važećim zakonskim propisima.

Navedeni prijedlozi zakona upućeni su u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Kolektivni ugovor o pravima i obvezama poslodavaca i radnika iz djelatnosti doktora medicine i stomatologije na području Županije Zapadnohercegovačke.

Također, Vlada je primila k znanju Izvješće o radu Uprave za inspekcijske poslove Županije Zapadnohercegovačke za razdoblje siječanj – lipanj 2023. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije