Podravka, prehrambeni gigant, i ove godine kuha za posjetitelje

Vegetina kuhinja i nove Lino kašice za posjetitelje

BiH,14.04.2016.Mostar,Rodoc, drugi dan sajma   Photo:Stojan Lasic
15.04.2016.
u 11:00

Prijatelj Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru i ove godine je Podravka, prehrambeni gigant na tržištu regije. I ove godine vrijedni Podravkini kulinarski majstori kuhali su za posjetitelje sajma u Mostaru, a brojne je zanimalo što od noviteta na prehrambenom tržištu nudi ova kompanija. Podravkin izložbeni prostor prvog dana sajma posjetila je i razgledala predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović zajedno s direktoricom Mostarskog sajma Dalfinom Bošnjak i ostalim visokim dužnosnicima, kao i predsjedateljem Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem, hrvatskim članom Predsjedništva Draganom Čovićem te predstavnicima Republike Turske.

- Zadovoljstvo nam je biti na sajmu u Mostaru i ove godine, i to kao jedan od najznačajnijih izlagača i gospodarskih društava koji imaju utjecaj na ukupnu gospodarsku sliku u regiji. Podravka je u Bosni i Hercegovini, po broju zaposlenih, među najbrojnijim predstavništvima, što ovo tržište čini jednim od naših najvažnijih. Stoga je naša obveza osigurati inovativne i kvalitetne proizvode, u čiju se kvalitetu i odličan okus mogu uvjeriti i posjetitelji tijekom mostarskog sajma. Kao i svake godine, naši promotori kulinarstva pripremat će raznovrsna jela koja će posjetitelji sajma moći degustirati. Sajam u Mostaru iznimna je prilika za gospodarstvenike i izlagače, kako domaće tako i iz regije, predstaviti se u najboljem svjetlu, rekao je Milan Tadić, stariji podpredsjednik Podravke za Adria regiju. Podravka je ove godine za posjetitelje priredila više različitih sadržaja, od nezaobilazne Vegetine kuhinje, do Lino kutka s potpuno novim asortimanom Lino dječjih kašica i zabavnim sadržajima za najmlađe. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije