mostar

Veliki broj građana na blagdanskom okupljanju na Rudniku

Pogled.ba
19.12.2017.
u 13:30

U ponedjeljal navečer je u mostarskom naselju Rudnik, na trgu II. Bojne HVO-a održano blagdansko okupljanje mještana, koje se organizira već treću godinu za redom. Cilj je, probuditi među građanima božićni duh i veselje, pred jedan od najvećih blagdana u katolika.

„Ovim događajem želimo okupiti sve generacije na jednom mjestu, kako bi uz čašicu razgovora, zaboravili na svakidašnje probleme i uživali u blagdanskom druženju“ – poručili su organizatori, piše Pogled.ba.

Organizatori su poručili i kako se trude svake godine mještanima ponuditi što ljepši i bolji ugođaj, te ponudu, tako da je ove godine, za razliku od prošle, okićen veliki bor na trgu.

Što se tiče gastro ponude, za sve je pripremljen grah, kuhano vino i kuhani čaj, uz zvuke prirodne božićne glazbe. Unatoč hladnom vremenu, okupio se velik broj mještana, koji su iznimno zadovoljni atmosferom i sadržajima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije