Vijeće ministara BiH o Nacrtu zakona o elektroničkim komunikacijama

Vijeće ministara BiH
29.01.2018.
u 16:45

Ministarstvo prometa i veza Bosne i Hercegovine pripremilo je Nacrt zakona o elektroničkim komunikacijama o kojem bi se na sjednici koja je zakazana za sutra, 30. siječnja trebalo izjasniti Vijeće ministara.

Pred ministrima je Prijedlog odluke o uvjetima i postupku ostvarivanja prava na oslobađanje od plaćanja uvoznih i izvoznih dažbina koju je pripremila Uprava za neizravno oporezivanje BiH.

Ministri će sutra biti upoznati s aktivnostima na uspostavi Poljoprivrednog informacionog sustava u BiH te o unapređenju Registra poljoprivrednih gazdinstava i Registra klijenata, a informacije je pripremilo Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa.

Na dnevnom redu sjednice je i dokument nazvan "Ekonomski trendovi za BiH" za devet mjeseci prošle godine kojeg je pripremila Direkcija za ekonomsko planiranje.

Ministri će se sutra izjašnjavati i o prijedlozima rada nekoliko državnih institucija za ovu godinu te nacrtima odluka o ratifikaciji nekoliko međunarodnih ugovora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?