zakazana sjednica

Vijeće ministara BiH sutra o izvršenju budžeta institucija BiH za 2016. godinu

29.05.2017.
u 16:55

Vijeće ministara BiH bi na sjednici zakazanoj za sutra trebalo da razmatra Izvještaj o izvršenju proračuna institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obaveza BiH za 2016. godinu.

Predviđeno je i razmatranje Nacrta sporazuma između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Srbije o izgradnji i uspostavljanju novog zajedničkog graničnog prijelaza, na lokaciji Bratunac - Ljubovija sa Izvještajem o obavljenim pregovorima i Informacija o realizaciji projekta izgradnje novog zajedničkog graničnog prijelaza na lokaciji Bratunac - Ljubovija i okvirni plan aktivnosti.

Na dnevnom redu bi, između ostalog, trebalo da se nađe i Analiza vanjskotrgovinske razmjene BiH za razdoblje siječanj – ožujak 2017. godine, kao i  Izvještaj o stanju u oblasti sigurnosti hrane u BiH  za 2016. godinu.

Trebao bi biti razmatran i Prijedlog odluke o odobravanju ulaska i boravka u Bosni i Hercegovini pod posebnim uvjetima.

Pred državnim ministrima bi se trebala naći i Informacija o uspostavi i razvoju Mreže računovodstvenih podataka poljoprivrednih gazdinstava (FADN) u BiH kao i Informacija o postupcima po žalbama u vezi s naknadom štete za topli obrok, prijevoz, regres i odvojeni život sudijama i tužiteljima Suda i Tužiteljstva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?