Kiseljak

Vjerni navijači, Prikaze, na ulazu u Kiseljak oslikali grafit u znak zahvale voljenom klubu

02.08.2016.
u 08:00

Navijači Nogometnog kluba Kiseljak, popularne Prikaze, grafitom omiljenog kluba ukrasili su ulaz u Kiseljak iz pravca Busovače. Prostora za veliki grafit na kojemu su nekoliko dana vrijedno radili članovi Prikaza našlo se na potpornom zidu pored kružnog toka, lokaciji Kiseljačanima poznatoj pod nazivom Taščin brijeg. - Na ovaj način željeli smo zahvaliti Nogometnom klubu Kiseljak za uspjehe koji su mu osigurali prelazak u viši rang natjecanja, 2. ligu FBiH, a ostalima pokazati da Prikaze i službeno čuvaju Kiseljak, našalio se jedan od navijača koji već smišljaju kako ukrasiti i zid prekoputa.

Grafit NK Kiseljak jedan je od novih ukrasa koji odnedavno krase javne površine u Kiseljaku koje je Općina Kiseljak najprije oličila te ih dala udrugama građana ili navijačkim skupinama na raspolaganje u smislu ukrašavanja te na taj način i zaštite od šaranja i uvredljivih grafita. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije