Poduzeće iz Gornjih Rahića u Brčkom

Voćar povećao proizvodnju i izvoz iz BiH

15.04.2016.
u 11:00

Poduzeće Voćar iz Brčkog iz godine u godinu na tržištu BiH proizvedi nešto novo. Od prošle godine, kada smo razgovarali s Fahrudinom Musićem, zastupnikom tvrtke, Voćar je počeo proizvoditi žitarice i Kroky slastice. - Uveli smo dva nova asortimana i trenutačno proizvodimo vlastitih 160 proizvoda koje izvozimo u zemlje Europske unije, Australije i Amerike, ponosno nam govori Musić čija tvrtka ima oko 90 stalno zaposlenih.

Uz to, ovisno o potrebi proizvodnje, broj zaposlenih seže i do 180. - Imamo sjajne kooperante. Konzum je jedan od naših najvećih dobavljača i iznimno smo zadovoljni poslovnom suradnjom. Uistinu imamo posla i ponosni smo na činjenicu da plaće u našem poduzeću nikad ni jedan dan nisu kasnile, govori nam ovaj vrijedni poduzetnik. - Naša je tvrtka prije rata djelovala u Ljubljani, a nakon toga smo došli u BiH i svake smo godine na sajmu u Mostaru. Od početka nas se dojmila organizacija, kao i sama sajamska izložba.

Ovdje ljudi vide naše proizvode i iznenade se činjenicom da toliko toga radimo u vlastitoj proizvodnji, govori nam Musić koji najavljuje širenje vlastitog asortimana u idućim godinama.

Tvrtka Voćar svoje proizvode predstavlja na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru u paviljonu broj 1. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije