Čovića i HNS-ovce pozdravio velik broj ljudi u Zenici i Busovači

Vratit ćemo Hrvatima ono što im pripada, a županije nitko neće ugasiti

glavna
25.09.2014.
u 09:25

Hrvatski narodni sabor na čelu s HDZ-om BiH šalje 7 odgovora na goruća pitanja koja pogađaju BiH, rekao je Dragan Čović

„Kroz HNS BiH smo poslali jasnu poruku svima onima koji su mislili da će kroz različita razjedinjavanja moći opet odlučivati umijesto nas. Želimo da Hrvati biraju Hrvate na svim razinama. Nismo dobili odgovor na hrvatsko pitanje, bez tog pitanja nema ni Bosne i Hercegovine“, rekao je dr. Čović  na predizbornom skupu u Busovači, te dodao: - Nama treba gospodarski oporavak da naša mladost ostaje ovdje. Radi njih trebamo razvijati gospodarstvo, ali bez lažnih obećanja. Moramo biti humani jer je previše onih koji trebaju našu pomoć. Da bi sve to omogućili moramo izgraditi bolji pravni okvir. Nitko nam neće pomoći dok to ne rješimo. Domovinski rat je bio častan i na njega trebamo biti ponosni. Stoga je naša obveza brinuti o braniteljima, koji su dosta obespravljeni i zapostavljeni - kazao je predsjednik Čović.

Hrvatski narodni sabor na čelu s HDZ-om BiH šalje 7 odgovora na goruća pitanja koja pogađaju Bosnu i Hercegovinu, rekao je  predsjednik Čović govoreći o programu HDZ-a i HNS-a BiH. Dr. Čović je naglasio točke za koje će se zalagati HDZ i stranke okupljene oko HNS-a BiH, a to su: Novi federalni ustroj BiH koji će garantirati jednakopravnost hrvatskog naroda; kandidatski status za Europsku uniju (EU) u sljedeće četiri godine; gospodarski rast i razvoj svih krajeva BiH; pravna država u punom smislu; odlučna borba protiv korupcije i kriminala; socijalna pravednost te zaštita dostojanstva i prava branitelja Domovinskog rata. 

Predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH je osim u Busovači jučer bio i na predizbornom skupu u Zenici. 
Uradio je kratak presjek aktivnosti koje provodi HDZ BiH i stranke okupljene oko Hrvatskog narodnog sabora BiH, te rekao: ''Za vas i za one koji slikom i tonom čuju sto se događa u Zenici, našim svećenicima, koji su danas ovdje s nama iz svih zeničkih župa, budite uvjereni da HDZ i HNS BiH žele vratiti Hrvatima ono što im pripada, ono što je njihovo, ono što drugi ne priznaju, a trebali bi. HDZ i stranke okupljene u Hrvatski narodni sabor BiH svojom ustrajnošću šalju poruku da ne žele zatirati BiH, nego aktivnim radom graditi modernu BiH, BiH kao zajednicu tri jednakopravna naroda. Odlučili smo se boriti za bolju BiH koja će normalno funkcionirati. Sigurni budite neće se ugasiti kantoni/županije, kako neki već najavljivaju. 

Komentara 9

RO
rosa
14:20 25.09.2014.

Čoviću, i drugi imaju hrvatski odgovor. Ne znam za koga, ali sigurno znam da to nije višegodišnje laganje, populizam, licemjerstvo, bezosjećajnost, razvoj siromaštva, razvoj poltronstva, urušavanje školstva- posebno visokoškolskog, korupcija, koketiranje sa rušiteljima BiH kakav je bahati i ....... Dodik, ......... A sve to simboliziraš ti, i još mnogo negativnog u BiH. Da, ti Čoviću.

RO
rosa
18:37 25.09.2014.

Večernjak se ponaša kao katolička Crkva ili tzv. braniteljske udruge koje su produžena ruka HDZ-ea. Zar nebi bilo profesionalno od Večernjaka da svojim čitateljima predstavi i druge stranke i njihove čelnike koji su alternativa istrošenom i nevjerodostojnom Čoviću?

DU
Deleted user
12:02 25.09.2014.

Covicu, glasam za tebe.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije