Predsjednik Srbije

Vučić danas dolazi u dvodnevni posjet BiH

Aleksandar Vučić
PIXSELL
03.08.2023.
u 08:35

Drugog dana posjeta, u petak, Vučić će se sastati s predsjednikom RS-a Miloradom Dodika i članicom Predsjedništva BiH Željkom Cvijanović.

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić dolazi u dvodnevni posjet Bosni i Hercegovini.

Vučić će danas u 17 sati obići novoizgrađeni vrtić u Srpcu.

Drugog dana posjeta, u petak, 4. kolovoza, u 10 sati u Banja Luci, Vučić će se sastati s predsjednikom RS-a Miloradom Dodika i članicom Predsjedništva BiH Željkom Cvijanović.

Za 11 sati zakazan je sastanak Vijeća za suradnju Republike Srbije i Republike Srpske nakon kojeg će se Vučić i Dodik obratiti predstavnicima medija.

U 17.15 sati predsjednik Srbije nazočit će polaganju vijenaca na spomen-obilježje na Petrovačkoj cesti, a u 19 sati obilježavanju Dana sjećanja na sve stradale i prognane Srbe u akciji „Oluja“ u Prijedoru.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
Milica42
09:14 03.08.2023.

Međusobna podrška se ne dovodi u pitanje, Srbija je jedan od najvećih investitora u RS, posebno su značajne investicije u autoputeve koji će povezati Beograd i Banjaluku, ali i mnoge druge gradove u BiH i RS sa gradovima u Srbiji.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije