hoće li je pojesti?

Vučić Plenkoviću poklonio srpsku čokoladu. Evo kako je reagirao hrvatski premijer

asd
Vlada Republike Srbije
04.04.2017.
u 13:42

Srpske čokoladice izazvale su buru u hrvatskoj javnosti nakon što ih je u prosincu prošle godine u Dubrovniku djeci dijelila hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Srpski premijer Aleksandar Vučić na Međunarodnom gospodarskom sajmu u Mostaru je hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću poklonio srpsku čokoladu, piše Blic. 

Nakon što je Plenković dobio čokoladu proizvedenu u Srbiji, novinari su ga pitali hoće li je pojesti na što je odgovorio: Bez problema!. Srpske čokoladice izazvale su buru u hrvatskoj javnosti nakon što ih je u prosincu prošle godine u Dubrovniku djeci dijelila hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.  U paketu koji je dijelila, među hrvatskim su se našle i čokoladice proizvedene u Srbiji, a predsjednica je bila neugodno iznenađena tom činjenicom, ali i dodala da nije provjeravala sadržaj košarice. Bila je razočarana jer promiče kampanju Kupujmo hrvatsko te je kazala da se to više neće dogoditi. - Roditeljima koji su dobili te čokoladice ispričat ćemo se i poslati hrvatske proizvode - kazala je tada je predsjednica. 

Očito je ovim potezom Vučić želio "ispipati" kakav stav o srpskim čokoladicama ima hrvatski premijer Plenković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije