sastanak s Grenellom

Vučić zabrinut zbog situacije u BiH nakon odluke Ustavnog suda

 Aleksandar Vučić
13.02.2020.
u 21:28

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je kako je posebnom izaslaniku američkog predsjednika Richardu Grenellu prenio da je pomalo zabrinut za situaciju u BiH poslije odluke Ustavnog suda BiH da poljoprivredno zemljište u Republici Srpskoj padne pod ingerenciju BiH.

Vučić je Grenellu prenio i kako se nada da će "svi zajedno imati dovoljno snage i pameti da se sačuva mir i stabilnost".

On je novinarima, nakon susreta s Grenellom, rekao kako je već telefonom razgovarao s članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, koji mu je prenio svoj stav.

"Vidio sam da ga je to pogodilo. Dogovorili smo se da ćemo u subotu, 15. veljače, detaljnije razgovarati o tome", dodao je Vučić.

Vučić je poručio da će Srbija uvijek biti uz svoj narod.

"Nadam se da ćemo svi zajedno imati dovoljno snage, i mi i Bošnjaci i svi ostali, da ćemo razumjeti kako je mir prioritetni interes svih nas", rekao je Vučić, prenosi Klix. 

On je rekao da Srbija čini sve da događaji u BiH i Crnoj Gori ne uspore njezin ekonomski napredak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije