NIJE TAKO JEDNOSTAVNO

Zanima vas je li netko blokirao vaš broj mobitela? Evo načina na koji ćete to doznati!

mobitel
Shutterstock
13.10.2023.
u 07:07

Hoćete li uspjeti doznati je li netko blokirao vaš broj, ovisi o vrsti telefona koji imate

Ako je netko blokirao vaš broj, to znači da vas ne želi više čuti.. Ali kako znati je li vaš broj blokiran ili iz nekog razloga vaši pozivi i poruke ne prolaze do te osobe? U tom slučaju možete pokušati utvrditi je li vaš broj doista blokiran, a da pritom ne smetate osobi koju pokušavate kontaktirati. Međutim, ne postoji samo jedan način za to, a proces može biti kompliciraniji nego što mislite, piše USA Today.

Znati je li netko blokirao vaš broj ovisi o vrsti telefona koji imate. Ni iPhone ni Android nemaju značajku koja će vam reći je li vaš broj blokiran. Jedini način da budete sigurni je li vaš broj blokiran jest da to pitate osobu na koju sumnjate,​​ ali ona možda neće htjeti razgovarati s vama.

Nazovite sumnjivca: Postoje koraci koje možete poduzeti kako biste pokušali utvrditi je li vaš broj blokiran a da ne pitate osobu za koju sumnjate da je to napravila. Jedna od metoda koju možete koristiti na bilo kojoj vrsti telefona jest da nazovete osobu za koju sumnjate da vas je blokirala. Iako obično možete očekivati ​​da ćete čuti od tri do 12 zvona kada nazovete nekoga prije nego što odete na govornu poštu, blokirani broj će zazvoniti samo jednom i zatim prijeći ravno na govornu poštu. Ako nazovete i poziv prijeđe odmah na govornu poštu, to znači da niste blokirani i da osoba već ima poziv ili je njen telefon isključen.

Ako odlučite ostaviti govornu poštu s blokiranim brojem, ona neće ići u pristiglu poštu, već u drugu pristiglu poštu za blokirane brojeve i pozivatelj vam se neće javiti. No, najočitiji i najlakši način da utvrdite je li vaš telefonski broj blokiran jest da koristite drugi telefon te da pokušate nazvati osobu za koju sumnjate da vas je blokirala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije