obilježen Dan općine

Žepče primjer za sve druge kako treba izgrađivati lokalnu zajednicu

14.10.2019.
u 15:41

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara nazočio je danas obilježavanju Dana općine Žepče.

Svečanost obilježavanja započela je polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Središnjem spomen obilježju poginulim braniteljima HVO-a u Žepču.

Program obilježavanja nastavljen je svečanom sjednicom Općinskog vijeća na kojoj se prigodnim riječima nazočnima obratio predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Marinko Čavara, pritom čestitavši svim Žepčankama i Žepčacima Dan općine Žepče, priopćeno je iz Ureda Predsjednika Federacije BiH. 

„Svima vama koji ste pridonijeli da općina Žepče bude ovako uspješna lokalna zajednica, prvenstveno općinskom načelniku, predsjedatelju Općinskog vijeća, svim vijećnicama i vijećnicima, i svima onima koji su na bilo koji način pridonijeli da se ova lokalna zajednica izgrađuje na tako jedan način čestitam, pohvaljujem i zahvaljujem.

Svi koji spomenu Žepče imaju samo riječ pohvale, te kažu kako je Žepče primjer za sve druge kako treba izgrađivati lokalnu zajednicu i surađivati sa svim razinama vlasti.“, kazao je Predsjednik Federacije BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije