Aktualni prvak opet slavio

Zrinjski pobijedio Travnik 1:3

Zrinjski Travnik pobjeda Mostaraca
Foto: Stojan Lasić
26.10.2014.
u 10:21

Zadržali drugu poziciju na ljestvici

Momčad trenera Branka Karačića ne gubi korak ni na teškim gostovanjima, kakvo je trebalo biti ono protiv Travnika na Piroti. Mostarci su odigrali odlično, tehnički dotjerano, a taktički jako pametno. Plemići su slavili s 1:3 te još jednom svojom dobrom igrom potvrdili kako s pravom pretendiraju na sami vrh premijerligaške ljestvice. Nešto više od ostalih u redovima Zrinjskog istaknuo se Nikolić, koji je osim vodećeg pogotka za Zrinjski uspio zabilježiti i asistenciju za drugi pogodak.

Bolji početak Zrinjskog

Od samog starta gosti su izgledali puno bolje na trenu i napadali su na vrata Travnika tijekom cijelog prvog dijela. Ipak prvu prigodu za domaće propustio je napadač Feđa Dudić, koji je iz sjajne situacije šutirao preko gola Zrinjskog. Da je Dudić uspio zabiti ovu prigodu možda se utakmica mogla puno drugačije odvijati. Ipak, ostatak susreta aktualni prvak je vodio glavnu riječ. Prvi pogodak gosti su postigli pet minuta prije kraja prvog poluvremena. Mrežu Nurkovića zatresao je Stevo Nikolić, a to je bio i rezultat prvog poluvremena. Nikolić je prethodno dobro iskoristio dodavanje Đurića. U nastavku se igrala slična igra. Nakon samo pet minuta drugog poluvremena, gosti su imali vodstvo od 2:0. Mrežu Travnika pogodio je ovaj put Deni Simeunović.

Prilika za mlade

Inače, Simeunović je stekao afirmaciju upravo u Travniku, a sada se našao u situaciji na suprotnoj strani. Na ovoj je utakmici prikazao takvu izvedbu da mu je i dobar dio domaće publike zapljeskao. U 58. minuti odličan pogodak postigao je Ivan Crnov za uvjerljivo vodstvo nogometaša Zrinjskog na Piroti. Crnov je odlično pogodio iz slobodnog udarca te je na taj način samo nastavio niz svoj dobrih igara u ovoj sezoni. Do kraja susreta Zrinjski je smirio igru, a trener Karačić dao je prigodu i nekim svojim mlađim nogometašima, koji u prethodnim kolima nisu imali prigodu za dokazivanje. Tako su se u postavi ponovno našli Jozić i Galić, koji su svoje minute na terenu korektno odradili, baš kao i rezervni igrač Pehar. Konačnih 3:1 postavio je rezervni igrač Travnika Irhan Smajić u sudačkoj nadoknadi susreta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?