Engleska

Wayne Rooney odlazi iz Uniteda, vraća se Paul Scholes!?

'Manchester United\'s Wayne Rooney (left) and Manchester City\'s Sergio Aguero battle for the ball Photo: Press Association/Pixsell'
'Mike EgertonPress Association/Pi'
08.01.2012.
u 11:41

Independent tvrdi da je Ferguson spreman prodati svoju najveću zvijezdu nezadovoljan njegovim ponašanjem.

Već u 3. kolu engleskog FA kupa od natjecanja se oprašta ili branitelj naslova (Manchester City) ili rekorder po broju naslova (11, Manchester United). Dvoboj trenutačno najjačih engleskih momčadi odigrat će se danas na stadionu Etihad u 14 sati (prijenos na Sport1 i SportKlubu), a u slučaju neodlučenoga ishoda, igrat će se nova utakmica na Old Traffordu.

Uoči šlagera FA kupa, Manchester United potresla je šokantna vijest o navodnoj prodaji Waynea Rooneya ove zime.


Na Twitteru smirio navijače

Objavio ju je list Independent tvrdeći kako je Ferguson spreman prodati svoju najveću zvijezdu jer je izgubio kontrolu nad Rooneyevim ponašanjem. List je povod za priču pronašao u kazni koju je Rooney zaradio jer se jutro poslije Božića pojavio na treningu mamuran, zbog čega ga je Ferguson kaznio sa 250.000 funta. Usto, "The Independent" tvrdi da zlopamtilo Ferguson nije oprostio Rooneyu prošlogodišnji gaf kada je zatražio da bude na transfer-listi tijekom pregovora o novom ugovoru, a sve kako bi natjerao United da mu tjednu plaću digne do 250 tisuća funta. Tada je Alex popustio, a sada se, navodno, želi revanširati Rooneyu. Ekspresno su se oglasile obje strane: "Taj list objavljuje smeće! Moja je budućnost u Manchester Unitedu!", objavio je Rooney na Twitteru.

– Uvjeravamo navijače Uniteda da su menadžer i klub posvećeni Rooneyu, kao i Wayne svome klubu i menadžeru. Svaki nagovještaj da Manchester United i Rooney pripremaju razlaz potpuna je glupost – kažu iz kluba.

Scholesa ohrabrivali suigrači

Istodobno, londonski The Sun tvrdi kako se umirovljena legenda Manchester Uniteda Paul Scholes (37) spremna odazvati pozivu Alexa Fergusona da odigra posljednja četiri mjeseca sezone. Navodi se kako su igrači Uniteda nedavno ohrabrivali Scholesa da se reaktivira i pomogne svome klubu dok je polovica momčadi ozlijeđena.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije