Suđenje

Zbog ubojstva šest godina prijateljice, 8,5 godina zatvora

suđenje
vl
19.03.2012.
u 09:57

Edhem Malkoč, 61-godišnjak iz Zenice, osuđen je na osam i pol godina zatvora zbog ubistva šest godina mlađe žene Branke Bogdanović.

Edhem Malkoč, 61-godišnjak iz Zenice, osuđen je na osam i pol godina zatvora zbog ubistva šest godina mlađe žene Branke Bogdanović. Edhem Malkoč, 61-godišnjak iz Zenice je tijekom suđenja na Županijskom sudu u Zenici priznao da je 9. prosinca prošle godine u svom stanu u ulici Vojvodića nakon kraće prepirke udarcem nožem u grudi zadao smrtne ozljede svojoj 55-godišnjoj poznanici i prijateljici.

Branka je od težine ozljede na mjestu preminula, a liječnicima je preostalo samo da utvrde smrt. Utvrđeno je da je ubojica bio u alkoholiziranom stanju.Inače, Edhem Malkoč je živio sam. Nakon umirovljenja u Željezari Zenica, radio je kao obućar. Susjedi tvrde da je bio miran čovjek, ali se pod utjecajem alkohola pretvarao u posve drugu osobu. Branka Bogdanović je s prijateljicama često dolazila u njegov stan, prepričavali su prijatelji. Zbog pijanki i glasne glazbe susjedi su se obraćalo policiji, ali nije bilo koristi. Posljednja pijanka završila je kobno. (Zeda)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije