zločin na marjanu

Zna se jedino da je Meksikanka ubijena. Kako? Ne žele otkriti

meksikanka
Foto: PUSD
1/7
26.08.2012.
u 14:03

Iako su se u medijima tijekom dana počela pojavljivati razne spekulacije o načinu na koji je djevojka ubijena, da je prije bila silovana, i sl. policija usta drži čvrsto zatvorenima

Šture informacije stižu iz Splita u vezi stravične sudbine koja je zadesila meksičku državljanku na Marjanu.  Obdukciju tijela koje je pronađeno zakopano ispod grmlja na splitskom izletištu  obavili su zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Splitu i Odjel za očevide i kriminalističku tehniku Policijske uprave splitsko-dalmatinske, no rezultati obdukcije nisu poznati. Zna se jedino da je policija sada sigurna, Meksikanka je ubijena. Kako? Policija ne želi otkriti. 

>>Tragičan kraj - Meksikanku su našli zakopanu pod granjem

Potraga za Salenom Margaritom Graciano Macedo počela je u srijedu poslijepodne nakon što je njezin brat, s kojim je putovala Europom, policiji prijavio da se njegova sestra nije vratila s Marjana nakon što su se u 16.30 sati tamo posljednji put vidjeli. 

Emanuel Macedo jutros je identificirao tijelo i, doznajemo, potpuno je shrvan. 

Iako su se u medijima tijekom dana počela pojavljivati razne spekulacije o načinu na koji je djevojka ubijena, da je prije bila silovana, i sl. policija usta drži čvrsto zatvorenima. 

Neslužbeno ipak doznajemo da će u rješavanju ovog ubojstva koje je duboko potreslo Split pomoći i Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?