EUROPSKA LIGA

Zrinjski i Široki Brijeg nastavljaju nizati uspjehe u Europi

zrinjski
Stole Lasić
08.07.2010.
u 23:31

Zrinjski je u Mostaru protiv Tobola slavio 2-1, dok je tim iz Širokog Brijega rezultatom 3-0 bio bolji od ljubljanske Olimpije

Nogometaši mostarskog Zrinjskog plasirali su u 2.  pretkolo Europske lige, nakon što su večeras na stadionu Bijeli brijeg i u uzvratnom susretu pobijedili kazahstansku ekipu Tobol sa 2:1 (1:0), identičnim rezultatom kao i u prvoj utakmici.  

Mostarci su poveli golom Džidića u 12. minuti, gosti su poravnali rezultat u 59. minuti preko Zhumaskalijeva, dok je pobjedu bh. predstavniku donio Pehar u 72. minuiti.

U 2. pretkolu ekipa Zrinjskog 15. srpnja na domaćem  terenu dočekuje predstavnika San Marina.

I nogometaši Širokog Brijega plasirali su se u 2. pretkolo Europske lige.

U uzvratnoj utakmici 1. pretkola Širokobriježani su večeras na stadionu Pecara pobijedili ljubljansku Olimpiju sa 3:0 (0:0), a  sva tri
gola postignuta su u posljednjih 12 minuta. Bh. tim poveo je preko Matea Roskana u 81. minuti, dva minuta kasnije Ivor Weitzer povećao je na 2:0, da bi u nadoknadi konačan rezultat postavio Hrvoje Mišić.

Slovenska ekipa susret je završila sa devet igrača, nakon što je zbog dva žuta kartona najprije isključen Boban Jović u 68. minuti, dok je 11 minuta kasnije teren morao napustiti i Miroslav Cvijanović.

U prvom susretu ekipa Širokog Brijega je na gostovanju u  Domžalama je slavila sa 2:0 i sa ukupnim rezultatom 5:0 izborila nastup u 2. pretkolu u kojem će  se 15. srpnja sastati sa Austrijom iz Beča.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije