Posjet

Županija ne može sama sanirati štete na području Čapljine

posjet
Foto: Frano Matić
1/4
20.02.2012.
u 16:21

Domaćin je bio čapljinski načelnik i predsjednik OO HDZ BIH Čapljina dr. Smiljan Vidić koji je visoko izaslanstvo HDZ BIH iscrpno upoznao o prilikama u ovoj Općini

Izaslanstvo HDZ  BIH predvođeno predsjednikom Draganom Čovićem i članovima predsjedništva dr.Mladenom Boškovićem i Draganom Vrankićem te županijskim premijerom Denisom Lasićem i županijskim ministrima MUP-a i poljoprivrede posjetilo je Općinu Čapljina gdje je upriličen i sastanak sa predsjedništvom i članovima OO HDZ BIH Čapljina. Domaćin je bio čapljinski načelnik i predsjednik OO HDZ BIH Čapljina dr.Smiljan Vidić koji je visoko izaslanstvo HDZ BIH iscrpno upoznao o svim političkim,gospodarskim i socijalnim prilikama u ovoj Općini koja je nedavno  usljed sniježnih neprilika pretrpjeli katastrofalnu štetu.

To se posebno odnosi na čapljinsku poljoprivredu gdje se već sada govori o ukupnim štetama od preko 15 milijuna KM.“ Općina Čapljina je zadnjih godina svijetli primjer razvoja gospodarstva i infrastrukture  kao i niza drugih važnih stvari. Nažalost,to nekima smeta  i svim se silama želi usporiti i skroz zaustaviti ovu Općinu i sve nas koji ovdje živimo i radimo. No,naša je jasna poruka da nas možda mogu malo usporiti ali nikako  ne mogu skroz zaustaviti  tu čapljinsku pozitivu.“ - istaknuo je nakon sastanka načelnik Vidić te posebno istaknuo problem tih poljoprivrednih šteta na plasteničkoj i stakleničkoj proizvodnji u ovoj Općini koja nažalost sama ne može sanirati sve te štete.

“Ni županija nije sama u mogućnosti sanirati sve ove katastrofalne štete ali smo cijelo vrijeme tu da se iznađu najbolja rješenja kako bi se u cjelosti sanirala sva ta novonastala šteta. Županija  je već interventno pomogla i činit će sve u svojoj moći ali ipak je potreba i pomoć sa viših razina vlasti.“ - istaknuo je predsjednik Vlade HNŽ-a Denis Lasić. Na sastanku je bilo govora i o raznim drugim  aktualnim temama za Općinu Čapljina ali i općenito za hrvatski korpus u ovoj Općini, županiji i cijeloj BIH te o svim zadaćama i potrebama oko rada i djelovanja HDZ BIH.

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sejtan
19:39 20.02.2012.

Dat ce im Covic...hahaha

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?