RUKOMETNA LP

Balić, Gojun, Sulić i Alilović neće vidjeti Köln

Ivano Balić
27.04.2013.
u 21:09

U porazu Atletica od Barce Ivano Balić postigao je dva pogotka, izborio tri sedmerca i imao četiri asistencije

U uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka rukometaši Barcelone pobijedili su madridski Atletico sa 32:24 i plasirali se na završni turnir. Nadoknadila je Barcelona minus pet iz prve utakmice. Atletico prvi put, otkako se od 2009. godine igra, neće biti na završnom turniru Lige prvaka. Nakon 3:3 Barcelona je otišla na 13:3 i činilo se da će Madrižani potonuti već u prvom poluvremenu. No, gosti su se uspjeli vratiti i cijelo drugo poluvrijeme bili su blizu da obrane plus pet. Ali nisu. Junak Barcelonine pobjede bio je vratar Danijel Šarić koji je obranio 19 lopti do čega tri sedmerca, a Rutenka je postigao 11 pogodaka. Kod Atletica Ivano Balić postigao je dva pogotka, izborio tri sedmerca i imao četiri asistencije, ali je izgubio možda ključnu loptu tri minute prije kraja. Nakon stanke zbog ozljede kratko je igrao i Jakov Gojun za Atletico.

Rukometaši Kiela ipak će braniti naslov. U pakao Veszprem Arene (6000 gledatelja) došli su samo sa prednošću od jednog pogotka. Gubili su u prvom poluvremenu dvaput sa minus četiri, gubili su u 38. minuti sa16:19, ali su kraju uspjeli pobijediti s pogotkom razlike (29:28).Kod domaćina su najefikasniji bili Sulić, Nagy, Ugalde i Rodriguez sa po pet pogodaka. Mirko Alilović ušao je s klupe i obranio jedan sedmerac. Kod Kiela najefikasniji su bili Vujin i Jicha sa po sedam pogodaka.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije