teški dani

Bata Živojinović preživio moždani udar, ali bori se za život

bata zivojinovic
05.07.2012.
u 11:59

- Dva dana leži u bolnici, teško je prognozirati hoće li preživjeti, ali za sada mu je zdravlje dosta ugroženo. Pospan je i teško komunicira - srpskim medijima rekao je izvor iz bolnice Sveti Sava u kojoj je glumac hospitaliziran

Mediji u Srbiji objavili su da je poznati srpski glumac Bata Živojinović (79) prije dva dana preživio teški moždani udar te da unatoč nastojanjima liječnika beogradske bolnice "Sveti Sava" prognoze nisu ohrabrujuće. Beogradski Press doznaje od izvora iz bolnice kako Živojinović nije u komi, ali je njegovo  zdravstveno stanje vrlo ozbiljno.

- Za dva dana, koliko leži u bolnici, teško je prognozirati hoće li preživjeti, ali za sada mu je zdravlje dosta ugroženo. Pospan je i teško komunicira – kaže izvor.

Bata Živojinović igrao je u većini filmova snimljenim u bivšoj državi, najčešće s tematikom iz Drugog svjetskog rata. Dao je nekoliko velikih uloga i u hrvatskim filmovima kao što su "Breza", "U raljama života", "Seljačka buna" i drugima, ali poznat je i njegov sramni angažman u sprskoj politici 90 - tih godina kada se priklonio Slobodanu Miloševiću i opravdavao njegove velikosprske planove.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?