DOČEK DINAMA

Blatina i Žilavka ‘Svetom klubu’ pripremljeni u plavoj boji

regina
Zoran Grizelj
14.01.2011.
u 09:57

Dinamo će u Međugorju boraviti do kraja sljedećega tjedna kada će igrati memorijalni turnir u Gabeli zajedno sa Širokim Brijegom, Splitom i GOŠK-om

Dinamovci danas peti put zaredom dolaze na pripreme u Međugorje. Njihova prethodnica već je bila u izviđanju terena. Miljenko Sakoman i Mario Tot, članovi Dinamova stožera, prije tjedan dana boravili su u Međugorju kako bi s vlasnikom hotela Villa Regina Jurom Vasiljem na licu mjesta dogovorili detalje boravka plave ekspedicije.

Tradicionalna destinacija

Dinamo tradicionalno odabire Međugorje za početak zimskih priprema, a s novim trenerom Vahidom Halilhodžićem, kojeg dočekuje apartman 309, Dinamova plava ekspedicija ima pedesetak članova.

U hotelu doznajemo da niti ovaj put nije bilo nekih posebnih zahtijeva u vezi prehrane, jelovnik se pravi u Zagrebu i osoblje kuhinje je u stanju ispoštovati sve zahtjeve za prehranu vrhunskih sportaša.

Za sam dolazak upriličit će se švedski stol u predvorju hotela s hercegovačkim delicijama, posebno su za tu prigodu pripremljena pakiranja vina Blatine i Žilavke s natpisom hotela i kluba s datumom priprema, a večeras će goste zabavljati i tamburaši KUD Brotnjo. Međutim, pitanje koliko će im Vaha zabave dopustiti budući da nije htio propustiti niti današnje jutro, kada će plavi u Maksimiru odraditi trening, nakon kojega će se u popodnevnim satima zaputiti u Međugorje, gdje će biti sljedećih desetak dana. U tom razdoblju plava momčad igrat će zajedno sa Širokim brijegom, Splitom i domaćinom GOŠK-om na memorijalnom turiniru “Andrija Anković” u Gabeli u Gabeli.

Brojni navijači plavih

Dinamo u Hercegovini ima mnogo pristaša, koje će obradovati dolazak ‘Svetog kluba’.

Zanimljivost je i međugorski taksist Žarko Selak koji godinama prekida posao taksiranja i volontira pomažući Dinamovim članovima oko parkinga i drugih sitnih potreba bitnih za ležerniji boravak cijelog tima u Međugorju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?