Bombaški napad

‘Bombastično’ jutro u središtu Sarajeva

Eksplozija
29.08.2013.
u 10:15

Oštećeno auto je vlasništvo njima još nepoznatog susjeda

Stanovnike Ulice Mehmed-paše Sokolovića u središtu Sarajeva jučer ujutro su uznemirile eksplozije dvije ručne bombe koje su bačene na parkirane automobile. Kako kažu u Operativnom centru MUP-a, zasad nepoznata osoba je oko 7.15 sati u Ulici Mehmed-paše Sokolovića do broja 21 aktivirala paklene naprave.

Policija još uvijek nema informaciju o bombašu, kao ni o njegovim motivima. Ne isključuju da se radilo o dvojici počinitelja. U eksploziji nije bilo ozlijeđenih, a materijalna šteta je pričinjena na putničkim automobilima ford focus i opel corsa.

Ulica Mehmed-paše Sokolovića je bila blokirana za promet tijekom obavljanja očevida, a uznemireni stanari zgrade kažu da je najviše oštećeni automobil vlasništvo njima nepoznatog susjeda koji se nedavno doselio. Nedaleko od mjesta eksplozije nalazi se kuća osuđenog zelenaša Muhameda Alija Gašija, ali se prema prvim informacijama napad ne može dovesti u vezu s njim. Policija radi na rasvjetljavanju ovog slučaja te identifikaciji i pronalasku osobe koja je aktivirala bombe. Serija, još uvijek nerazjašnjenih eksplozija u Sarajevu, još jednom je pokazala da je glavni grad BiH daleko od sigurnog mjesta življenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije