OTMICA U CLEVELANDU

Castrovo dvorište strave - bodljikava žica, dječji bicikli...

Red Bull Cliff Diving
Marko Lukunić
14.05.2013.
u 08:21

Fotografije koje je objavio CNN ovaj je vikend snimio susjed koji nije htio biti identificiran

Bicikl, bodljikava žica i lanac samo su neki od predmeta koji se nalaze u dvorištu Ariela Castra, otmičara koji je u svojoj kući u Clevelandu tri djevojke godinama držao zatočene. Fotografije koje je objavio CNN ovaj je vikend snimio susjed koji nije htio biti identificiran.

Dvorište je neuredno i zapušteno. U pozadini je garaža, a ispred nje su ljestve, koševi, razni alati... Na nekim fotografijama mogu se vidjeti i dječji bicikli. Fotografije pokazuju da se 52-godišnji Castro ili netko od njegovih suradnika dobro potrudio da ono što se zbiva u kući ostane tajna.

Castro je optužen za četiri otmice i trostruko silovanje. Prema optužnici oteo je Michelle Knight (32), Amandu Berry (27) i Ginu DeJesus (23), 2002., 2003. odnosno 2004. godine. Castro je svoje žrtve mučio i silovao više puta, a analiza DNK pokazala je da je otac djevojčice koju je Berry rodila prije šest godina, a koja je također bila zatočena s djevojkama.

>> Otmičareva braća dala prvi intervju: Nismo znali što Ariel radi

>> Knight bila trudna 5 puta, ali joj je otmičar svaki put izazvao pobačaj

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?