pobijedili 101:83

Cibona razbila Zadar i osvojila 18. naslov prvaka Hrvatske!

Cibona, Zadar (1)
Igor Kralj/Pixsell
04.06.2013.
u 21:45

Ovo je tek četvrti put u povijesti Hrvatske lige da je finalna serija završila 3:0

Košarkaši Cibone osvojili su naslov prvaka Hrvatske! U trećoj finalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske pobijedili su Zadar 101:83 i s 3:0 u seriji osvojili 18 naslov prvaka Hrvatske.

Cibosi su već u prvoj četvrtini krenuli odlučno, poveli i s 15 koševa razlike, a na kraju prve dionice vodili su 35:22. Zadrani su se kasnije malo konsolidirali i došli na na samo minus sedam na poluvremenu. U trećoj četvrtini Zadrani su stigli na svega četiri koša zaostatka, ali tada su se umorili, a Cibona je do kraja susreta samo povećavala razliku.

Ovo je tek četvrti put u povijesti Hrvatske lige da je finalna serija završila 3:0 pa ova generacija Cibone ima i te kako razloga za slavlje. Zadranima, pak, za utjehu ostaje da su imali odličnu sezonu te da su u polufinalu izbacili favoriziranu Cedevitu. Više od toga nisu mogli...

Na kraju utakmice Cibosi su burno slavili sa svojim navijačima, a atmosfera u dvorani Dražena Petrovića bila je odlična.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije