uhvaćen na granici

Bh. državljanin krijumčario laptope, mobitele i tablete u Srbiju

Carina Srbije
27.05.2019.
u 17:26

Carinici Srbije spriječili su državljanina BiH (49), s prebivalištem u Novom Pazaru da u Srbiju prokrijumčari više od 70 polovnih laptopa i tableta, kao i 22 mobilna telefona, priopćeno je danas iz Uprave carina Srbije.

Laptopi i mobilni telefoni, kao i rezevni dijelovi pronađeni su na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu u Srbiju iz pravca Mađarske, u automobilu "mercedes benz" austrijske registracije, prenosi Srna. 

Državljanin BiH je carinicima rekao da nosi polovnu perilicu rublja i kućište računala, ali su oni pregledali vozilo i na raznim mjestima pronašli laptope i mobilne telefone.

Pronađena su 52 laptopa "samsung", "toshiba" i "lenovo", 22 mobilna telefona "samsung", "sony", "nokia", 18 tableta "samsung", "lenovo", "asus", dva kompjutera "apple" i dva monitora iste marke.

Neprijavljena tehnička roba otkrivena je ispod deke koja se nalazila na zadnjem sjedalu, u kutiji sa alatom, koferu putnika, prostoru za rezervni točak, čak i ispod patosnice, gdje je bilo skriveno nekoliko laptopa.

U polovnoj perilici rublja koju je bilo moguće otvoriti tek nakon što se uključi u struju, u bubnju su bili skriveni mobilni telefoni i laptopi, navodi se u priopćenju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?