POLICIJA NA TERENU

Dojave o postavljenim bombama u školama širom RS

mup rs
01.06.2022.
u 08:32

Na mail adrese više osnovnih i srednjih škola stigle su dojave o bombi koje su prijavljene policiji.

U više gradova u Republici Srpskoj dojavljene su bombe u osnovnim i srednjim školama, po istom principu kako je to nedavno bilo u Srbiji i Sarajevu.

Na mail adrese više osnovnih i srednjih škola stigle su dojave o bombi koje su prijavljene policiji.

Policijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske izvršili su protudiverzijske preglede u velikom broju osnovnih i srednjih škola širom Republike Srpske nakon pristiglih dojava, priopćeno je iz MUP-a RS-a.

Kako ističu iz policije, škola će biti obustavljena danas u onim školama gdje policijski službenici još uvijek nisu stigli pregledati školske prostorije.

Tako su jutros u Srebrenici i Bratuncu učenici vraćeni iz škole, a kako navodi glasnogovornica Policijske uprave Zvornik Danijela Madžarević bombe su im dojavljene tijekom noći, prenosi Klix.

Poznato je da su bombe do sada prijavljene još i u školama u Banjoj Luci, Prijedoru, Doboju, Bosanskom Novom, Petrovu, Kostajnici.

Policijski službenici MUP-a Republike Srpske nastavljaju s pregledom školskih ustanova s ciljem utvrđivanja postojanja opasnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije