mještani u šoku

JEZIVA ISPOVIJEST NAKON MASAKRA: Nije gledao u koga puca, krenuo je redom, djeca, žene...

Foto: Screenshot
1/2
12.08.2022.
u 19:39

- Na Medovini ima oko 200 kuća, a on je pucao nasumično na ljude koji su se našli ispred domova, po ulici, navodi Cetinjanin.

- Vučko je pucao u svoju ženu, a onda je izašao na ulicu i krenuo redom, djeca, starije žene, nije gledao u koga puca...Ubio je čak i moga prijatelja automehaničara koji je slučajno naišao ulicom.

Ovo za Kurir kaže jedan Cetinjanin s kojim su uspjeli stupiti u kontakt nakon masakra u ovom crnogorskom gradu. 

Podsjetimo, Vučko Borilović danas oko 16 sati ubio je 11 ljudi, a ranio 6 u najvećoj masovnoj pucnjavi koja se dogodila u novijoj povijesti Crne Gore.

- Pao mu je mrak na oči, uradio je to u nekom rastrojstvu. Ovako nešto ne pamte ni najstariji Cetinjani - priča vidno potresen čovjek.

- Na Medovini ima oko 200 kuća, a on je pucao nasumično na ljude koji su se našli ispred domova, po ulici, navodi Cetinjanin.

Kako ovaj sugovornik otkriva, Borilović je ranije radio kao konobar u Nacionalnom parku Lovćen.

- On je bio lovac, a priča se da je ljude poubijao iz lovačkog karabina. Imao je oružja. Teško nam je, ne možemo vjerovati da je ovo uradio - slomio se sugovornik na kraju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije