sudar automobila, kamiona i autobusa

Jeziva nesreća kod Ivanić-Grada: 'Stravično je izgledalo, auto je skroz zgnječen'

JVP Ivanić-Grad
25.11.2022.
u 20:10

Prometna nesreća se dogodila na autocesti A3 između naplatne postaje Zagreb Istok na autocestu i čvora Ivanić-Grad, najmanje dvoje ljudi je zarobljeno u smrskanom automobilu iz kojeg ih izvlače vatrogasci.

- Kretala sam se u smjeru Zagreba i primijetila strašnu prometnu nesreću koja se dogodila u smjeru Ivanić-Grada. U blizini je bio parkiran autobus bez putnika, a iza njega dva kamiona i auto koji je potpuno smrskan između njih. Stravično je izgledalo, auto je skroz zgnječen. Tamo je bilo i puno policije, vatrogasaca i djelatnika hitne pomoći. Na autocesti je gusta magla i vidljivost je jako slaba, ispričala je čitateljica za 24sata.hr koja je svjedočila teškoj nesreći na autocesti A3,  između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Ivanić-Grad u smjeru Lipovca.

Oko 15 sati sudarili su se automobil, kamion i autobus, a vatrogasci iz zgnječenog automobila izvlače putnike. 

Iz zagrebačlke policije potvrdili su da je, prema do sada prikupljenim podacima, jedan čovjek preminuo.

- Zbog prometne nesreće na autocesti A3 na 56+500 km između čvora Rugvica i čvora Ivanić Grad u smjeru Lipovca promet je u prekidu. Između čvora Ivanja Reka i čvora Rugvica u smjeru Lipovca kolona vozila je oko 7 km. Vozila se na čvoru Ivanja Reka preusmjeravaju na čvor Kraljevečki Novaki (A4)-županijsku cestu ŽC3034/3074 za Dugo Selo i Ivanić Grad gdje se moguće ponovno uključiti na autocestu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije