dramatična noć u Sarajevu

Krali automobil pa pustili psa na policijsku patrolu

29.04.2021.
u 11:15

Tijekom noći se u Sarajevu desila dramatična situacija. Sinoć u 23:05 sati policija je obaviještena da je u ulici Turhanija, područje općine Centar Sarajevo, u tijeku teška krađa putničkog motornog vozila.

Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici su na izvršenju kaznenog djela zatekli dvije nepoznate osobe, koje su se pokušale udaljiti s mjesta događaja. Jednu od njih policajci su odmah zadržali, dok je druga, vodeći psa na povocu, nastavila bježati da bi, nakon što su je policijski službenici sustigli, pustila psa s povoca na policijske službenike.

Tom prilikom je pas napao i ugrizao za nogu jednog policijskog službenika nanoseći mu ozljedu u predjelu noge, tako da je policijski službenik, kako bi spriječio daljnji napad, upotrijebio službeno vatreno oružje, ispalivši iz pištolja dva, a pošto se napad nastavio, i još tri metka prema psu, piše Klix.ba. 

Nakon toga policijski službenici su, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo napada na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti, uhapsili A. N. rođenog 1986. godine iz Sarajeva.

Također, policijski službenici su, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe u pokušaju, uhapsili A. Z. rođenog 1978. godine iz Vogošće.

Ozlijeđenom policijskom službeniku liječnička pomoć je pružena u Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš", gdje su mu ustanovljene lakše tjelesne ozljede.

O događaju je obaviješten tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije, a uhićeni su predani u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a SŽ. Nastavlja se rad na dokumentiranju navedenih kaznenih djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije