nesreća kod Bijeljine

Mladić velikom brzinom uletio u Drinu, izašao iz auta i nestao u vodi

mup rs
30.03.2021.
u 20:32

"Nakon ulijetanja golfa u rijeku muškarac je izašao kroz šiber auta i nakon toga nestao u vodi", rekao je za InfoBijeljina jedan od očevidaca.

Mladić je automobilom golf velikom brzinom upao u rijeku Drinu u naselju Amajlije kod Bijeljine, javlja BN televizija.

Kako tvrde očevici, automobil je nekoliko stotina metara plutao na vodi, dok je mladić navodno uspio izaći iz automobila, ali mu se gubi svaki trag.

"Nakon ulijetanja golfa u rijeku muškarac je izašao kroz šiber auta i nakon toga nestao u vodi", rekao je za InfoBijeljina jedan od očevidaca.

Dodao je i kako su policajci s lokalnim čamcima vozili se uzvodno i nizvodno rijekom Drinom, kako bi pokušali pronaći vozača.

Na licu mjesta je policija, i hitna služba. U tijeku je akcija potrage za mladićem.

Nakon pokušaja očevidaca da mu pomognu, pošto je bio samo nekoliko metara od obale, mladić je izašao na krov automobila ali je odbio pomoć, što je šokiralo prisutne ljude na obali Drine.

Kako su ispričali očevidci, nakon toga voda je odnijela automobil, mladić je nakon kilometar što ga je voda nosila, počeo vikati upomoć, ali je bilo kasno.

“Ne razumijemo o čemu se radi. Bio je blijed i izgledao je čudno”, kazao je očevidac te strašne nesreće BN TV, te procjenio je mladić imao 22 godine.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije