tučnjava ispred noćnog kluba

Mostar: Djevojka udarila policajca nogom u glavu

MUP HNŽ
04.07.2019.
u 11:06

Policijskoj stanici Mostar u srijedu, 3. srpnja, u 02,00 sata je prijavljeno da je u tijeku tučnjava ispred noćnog kluba Daleka obala, priopćeno je iz MUP-a HNŽ. 

"Patrola policije je izašla na lice mjesta gdje je pokušala uspostaviti javni red i mir, pri čemu je ovlaštena službena osoba vrijeđana od strane L.B. (1992), koja je bila u vidno alkoholiziranom stanju. U jednom trenutku ista je nogom udarila policajca u predio glave nanijevši mu ozlijedu u vidu ogrebotine. L.B. je privedena u prostorije PS Centar, gdje je nastavila s vrijeđanjem i ometanjem službenih osoba u obavljanju posla", priopćeno je iz MUP-a.  

Sa svim je upoznata krim. policija i poduzete su potrebne mjere.

Isti dan u 02,55 sati, u PS Mostar Centar je prijavljeno da je narušen JRM ispred noćnog kluba Daleka obala. Patrola policije je na licu mjesta zatekla H.K. (1997), E.K. (1994), D.E. (1991) i E.R. (1994) koji su prijavili da su napadnuti od strane zaštitara navedenog kluba. Upoznata je krim. policija i poduzete su potrebne mjere.

Inače, za protekla 24 sata, iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 11 prijava; na području Mostara 4, na području Konjica 3, na području Čapljine 2, na području Stoca 1 i na području Prozor-Rame 1, priopćeno je iz MUP-a HNŽ. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije