policija uhitila dvije osobe

Stravično ubojstvo u Doboju: Muškarac pronađen vezan za drvo, usta zalijepljenih selotejpom i gol

uvidjaj
30.01.2024.
u 21:46

Koji je motiv monstruoznog ubojstva, policija tek treba otkriti

Na području grada Doboja večeras je pronađeno beživotno tijelo muškarca, a u tijeku su istrage o ovom slučaju.

Glasnogovornica Policijske uprave Doboj Dragana Damjanović kazala je za Klix.ba kako je policiji prijavljeno da je na području grada Doboja pronađeno bezivotno tijelo muške osobe.

"Policijski službenici su obavijestili dežurnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Doboj pod čijim nadzorom se vrši uviđaj", kazala je Damjanović. Kažu da, shodno istrazi, više informacija ne mogu trenutno dati.

Za Klix.ba je neslužbeno potvrđeno da je muškarac pronađen vezan za drvo i nag te da je ubijen na svirep i brutalan način.
Policija je, kako saznaju, uhitila njegovu suprugu i jednog muškarca za kojeg se pretpostavlja da je njezin ljubavnik. Iza ubijenog su ostale dvije kćerke koje je imao sa ženom koja je uhićena.

ATV saznaje da je muškarac ubijen nožem te kako je preko usta imao prelijepljenu selotejp traku.

Koji je motiv monstruoznog čina, policija tek treba otkriti. Treba istaknuti da su policajci jako brzo od trenutka prijave identificirali osumnjičene, locirali ih i uhitili.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije