Drama u Ilijašu

Muškarac ubio ženu pa pokušao izvršiti samoubojstvo

22.09.2020.
u 11:45

U ulici Hašima Spahića, općina Ilijaš, sinoć se desilo ubojstvo i pokušaj samoubojstva, saopćeno je iz MUP-a Sarajevske županije.
Policija je u 21:37 sati u stanu pronašla dvije ozlijeđene osobe, a liječnici Hitne pomoći konstatirali su smrt ženske osobe inicijala S. G. (1963.), koja je preminula uslijed ozljeda nanesenih oštrim predmetom.

Kod muškarca inicijala M. G. (1965.) primijećene su ozljede koje je najvjerojatnije nanio sebi oštrim predmetom.

"Ozlijeđeni je nakon ukazivanja liječničke pomoći prevezen u UKC u Sarajevu, gdje su liječnici konstatirali teške tjelesne ozljede, a na Klinici za anesteziju i reanimaciju je zadržan na daljem liječenju, uz nadzor policijskih službenika", saopćeno je iz policije.

Očevid na mjestu događaja obavili su dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije, policijski službenici Uprave policije MUP-a Sarajevske županije i ovlašteni sudski vještak medicinske struke.

Prilikom vršenja očevida pronađeni su i izuzeti predmeti u cilju dokumentiranja krivičnog djela ubojstva. Tijelo preminule je vozilom KJKP "Pokop" prevezeno u prosekturu "Bare", gdje će se po naredbi tužitelja izvršiti obdukcija. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentiranju navedenog krivičnog djela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije