granična policija BiH

Na graničnim prijelazima uhićeno pet osoba

uhićenje
13.01.2020.
u 12:27

Službenici Jedinice granične policije Bijeljina, 12. siječnja 2020. godine, uhitili su S.D. (1962.), državljanina Republike Srbije. Graničnim provjerama utvrđeno je da je za njim Interpol Beč raspisao tjeralicu zbog kaznenog djela „teška krađa“. Kontroliran je na ulasku u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Popovi. Tijekom dana bit će predat nadležnom organu.

Prethodno, 10. siječnja 2020., službenici ove jedinice su pri ulasku u našu zemlju na prijelazu Rača uhitili E.H. (1976.). Ustanovljeno je da bh. državljanku potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog kaznenog djela „teška tjelesna povreda“. Predana je službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina.

Prilikom izlaska iz BiH na prijelazu Šepak, 11. siječnja 2020., uhićen  M.T. (1972.) jer ga potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog kaznenog djela „teška krađa“. Službenici JGP Zvornik, državljanina BiH predali su službenicima Sudske policije Bijeljina.

Istoga dana, službenici JGP Orašje uhitili su D.S. (1972.) prilikom ulaska u BiH na prijelazu Šamac. Utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud u Mostaru zbog kaznenog djela „teška krađa“. Državljanin Srbije predan je službenicima Odjela sudske policije sudova u Bosansko-podrinjskoj županiji.

Na zračnoj luci u Sarajevu, 10. siječnja 2020., pripadnici Granične policije BiH uhitili su slobode K.H. (1988.), državljanina Azerbejdžana. Naime, graničnim provjerama utvrđeno je da je za njim Interpol Baku raspisao tjeralicu zbog kaznenog djela „prevara“. Na MAS je stigao letom iz Istanbula. Predan je službenicima Sudske policije Suda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije