teška prometna nesreća

Objavljeni detalji nesreće kod Lukavca: Poginule tri osobe, čeka se obdukcija

04.06.2020.
u 10:04

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19 sati u blizini Lukavca tri osobe su smrtno stradale, a  tri lakše ozlijeđene.

U nesreći su sudjelovala dva putnička vozila - "citroen C5" i "audi", i teretno vozilo s prilkolicom.

Tri preminule osobe su se nalazile u vozilu citroen. Preminula je žena M. S. (rođena 1934. godine), i dva muškarca S. B. (1963. godine) i D. T. (1960. godine), svi iz Prijedora, priopćeno je iz Županijskog tužiteljstva Tuzlanske županije. 

Očevid  je sinoć obavio dežurni tužitelj u suradnji s OKP PU Lukavac, a nazočio je i vještak prometne struke.

Danas će biti izdana naredba za obdukciju tijela preminulih osoba. Vozači audija i teretnog vozila su alkotestirani i nije utvrđeno  prisusutvo alkohola.

I dalje se utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do prometne nesreće. Oba putnička vozila su došla u kontakt  s teretnim vozilom nakon čega su sletjela s puta.

Tužiteljstvu će izvješće dostaviti i  policijski istražitelji, kao i vještak prometne struke, koji će obaviti i detaljno vještačenje, nakon čega će se znati više o uzrocima nesreće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije