POTVRĐENA PRESUDA

Omišanka 13 puta ubola i usmrtila supruga iz Viteza

nož
Duško Jaramaz/PIXSELL
21.02.2014.
u 09:54

On se sklanjao od nje, bježeći u druge prostorije, a ona ga je pratila i iznova ubadala i sjekla

Vrhovni sud FBiH potvrdio je presudu Županijskog suda u Novom Travniku Loreli Šebek (22) iz Omiša, koja je osuđena na 15 godina zatvora zbog ubojstva svog nevjenčanog supruga Franje Lovrića 22. studenoga 2012. u kući Joze Lovrića u mjestu Donja Večeriska u Vitezu. Inače, pristala je na izdržavanje kazne prije pravomoćnosti presude te se i sada nalazi u KPZ-u Tuzla. Podsjećamo da je u prvostupanjskoj presudi rečeno da je ubojstvo izvršeno na naročito okrutan način, s 13 uboda nožem.

Nadalje se navodi da je Lorela napala Lovrića nožem, nanijevši mu ozljede. On se sklanjao od nje, bježeći u druge prostorije, a ona ga je pratila i iznova ubadala i sjekla. Šebek je ostavila Lovrića bez pomoći i napustila kuću, a on je umro istog dana uslijed gubitka krvi. Lorela je u vrijeme kada je počinila ubojstvo imala samo 21 godinu, a njen nevjenčani suprug bolovao je od šizofrenije i bio je daleko snažniji i razvijeniji od nje. Oduzeo joj je putovnicu, osobnu iskaznicu, mobitel i maltretirao ju je. Lorela je izrazila kajanje zbog svega što se dogodilo te je kazala da ga je morala ubiti jer je branila svoj život. Franjo i Lorela upoznali su se u Vitezu, gdje je ona radila kao konobarica, i ponudio joj je brak. Lijepa Lorela pristala je da bude s Franjom, koji je imao veliku mirovinu iz Švicarske, a sve se završilo njegovim ubojstvom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?