PROŠIRENA POTRAGA U BEOGRADU

Pojavila se nova snimka: Splićanin viđen i u centru Beograda? Policija utvrdila zadnju lokaciju mobitela

Milan Maricic/PIXSELL
02.01.2022.
u 16:55

Istraga se sada proširuje u više pravaca, jer je do sada policija pretraživala dio oko kluba prema rijeci, a u potragu se uključila i riječna policija

Splićanin Matej Periš koji je u noći s četvrtka na petak nestao u Beogradu, prema novim neslužbenim informacijama, viđen je i u centru grada kako tumara u potrazi za taksijem.

Kako javlja Informer pozivajući se na neslužbene izvore, 27-godišnjaka su snimile kamere kako pokušava zaustaviti taksi u jednoj od ulica u strogom centru grada, ali zasad nitko sa sigurnošću ne može potvrditi da je to on.

Posljednji put viđen je oko dva sata poslije ponoći kako izlazi iz kluba gdje je bio s prijateljima. Istraga se sada proširuje u više pravaca, jer je do sada policija pretraživala dio oko kluba prema rijeci, a u potragu se uključila i riječna policija.

Kako doznaje Telegraf, policija je na temelju mobitela ušla u trag posljednjim kontaktima nestalog Mateja Periša, a utvrđena je i njegova posljednja lokacija prije nego što je mobitel ugašen. Poslije gašenja, nije više bilo moguće pratiti kretanje Periša.

Podsjetimo, ranije su srbijanski mediji izvijestili da su kamere ispred kluba snimile nestalog Splićanina kako se kreće prema stepenicama koje se spuštaju ka jednom splavu. Snimka je lošije kvalitete jer je tu večer bilo magle. 

Menadžer kluba rekao je kako tu večer nije bilo nikakvog incidenta. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije