POGINULE DVIJE OSOBE

Šokirani cestari o nesreći na A1: 'Nikada ovo nismo vidjeli, kombi ih je vukao, nije se zaustavio'

26.10.2023.
u 13:30

Nakon sudara motocikl je bio zaglavljen ispod kombija, a tijela su ležala na cesti

Od jutra je blokirana autocesta A1 na kojoj je došlo do stravične prometne nesreće u kojoj su poginule dvije osobe. U prometnoj nesreći sudjelovali su kombi ogulinskih registracija i motocikl zadarskih oznaka koji je registriran na stranog državljanina, 26-godišnjeg Nepalca, potvrdili su nam iz policije. Smrtno su stradali vozač i putnik motocikla.

Ličko-senjska policija traga za vozačem kombija koji je pobjegao nakon nesreće. Cestari koji su među prvima stigli na mjesto događaja opisali su za 24sata šokantne prizore koji su ih tamo zatekli. Kazali su da takvo nešto nikada nisu vidjeli. Prema njima, čini se kako vozač nije odmah stao već je vukao tijela nekoliko stotina metara prije nego što je stao u zaustavnom traku. 

Neslužbeno, do nesreće je došlo malo prije 5 sati na autocesti A1 nedaleko od Gospića. Nakon sudara motocikl je bio zaglavljen ispod kombija, a tijela su ležala na cesti. Vozač je izašao iz kombija, preskočio zaštitnu ogradu i udaljio se u nepoznatom smjeru. Nije se niti pokušao vratiti do motociklista koje je udario te barem provjeriti može li pomoći žrtvama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije