NALOŽENA OBDUKCIJA

Strašan prizor u Rijeci: Gasili požar, u kući pronašli mrtvog muškarca

Matija Habljak/PIXSELL
30.09.2023.
u 20:43

Požar na krovištu kuće na području riječke četvrti Kozala izbio je sinoć oko 23.30 sati. Ugasili su ga pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Rijeka i na požarištu pronašli tijelo mrtvog muškarca

Tijekom gašenja požara kuće u petak navečer u Rijeci pronađeno je tijelo muškarca, provest će se obdukcija te se utvrđuju uzroci i okolnosti izbijanja požara, izvijestila je u subotu Policijska uprava primorsko-goranska.

Požar na krovištu kuće na području riječke četvrti Kozala izbio je sinoć oko 23.30 sati. Ugasili su ga pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Rijeka i na požarištu pronašli tijelo mrtvog muškarca.

Očevidom na požarištu, provedenim u suradnji policijskih službenika i protupožarnog inspektora isključen je tehnički uzrok požara, a materijalna šteta će se utvrditi naknadno. Tijelo smrtno stradaloga je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi obdukcije i utvrđivanja identiteta, navodi policija.

 Izgorena kuća je stara i zapuštena prizemnica, površine 50-tak četvornih metara.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?