U mjestu Krivaja

Tragedija u Zavidovićima: Jedno dijete smrtno stradalo

24.05.2022.
u 15:18

Teška prometna nesreća dogodila se danas u poslijepodnevnim satima u Zavidovićima, a prema informacijama iz policije, poginuo je jedan pješak dok je drugi upućen u zeničku bolnicu. Portal Klix.ba saznaje da su stradala djeca.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije su kazali da se nesreća dogodila u 13:25 minuta te da su sudjelovali teretno motorno vozilo i dva pješaka.

Glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije Elvedin Fišek je kazao da se nesreća dogodila u mjestu Krivaja na regionalnom putu Zavidovići - Olovo te da je jedna osoba poginula, a druga nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja u svjesnom stanju prevezena u Županijsku bolnicu Zenica. Stupanj ozljeda još uvijek nije poznat.

Prema informacijama s mjesta događaja radi se o malodobnim pješacima, a na mjesto događaja izašao je i dežurni tužitelj koji rukovodi očevidom.

Promet je u potpunosti obustavljen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije