SRBIJA:

Tužiteljstvo traži 40 godina zatvora za glumicu

20.10.2017.
u 11:06

Suđenje glumici Teodori Viktorović (41), koja je optužena da je 2015. godine nožem ubila majku i baku, završeno je jučer u Višem sudu u Beogradu.

Tužiteljstvo zahtijeva od suda da je osudi na maksimalnih 40 godina zatvora zbog počinjenog djela.

Obrana glumice, s druge strane, misli da je Teodora djelo počinila u stanju bitno smanjene uračunljivosti te je tražila da sud preinači kazneno djelo iz teškog ubojstva u ubojstvo na mah. Teodora je na suđenju ponovila da se iskreno kaje zbog toga što je uradila i molila je sud da uzme u obzir da je djelo počinila u stanju smanjene uračunljivosti, kao i da je majka dvoje djece s kojom, kako je rekla, jedva čeka biti, prenose srpski mediji.

Presuda glumici bit će izrečena 26. listopada. Stravičan zločin dogodio se 2. ožujka 2015. godine u Mileševskoj ulici u Beogradu kada je Teodora nožem ubila majku Ljiljanu (61) i svoju baku Ivanku (90). Da situacija bude još užasnija, u tom trenutku u stanu se nalazila i njena šestomjesečna kćerka. Teodora je završila akademiju i bavila se glumom. Njena tetka je poznata srpska glumica Olivera Viktorović- Đurašković, a njen djed je također bio poznati glumac Mihajlo Viktorović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije