U Zenici pronađen utopljenik za kojim se tragalo

11.08.2017.
u 15:24

Mješoviti timovi Specijalne policijske jedinice MUP-a ZDŽ jutros su u rijeci Bosni pronašli tijelo jedne muške osobe za koju postoji osnov sumnje da se radi o utopljeniku koji je prije dva dana nestao u vodi tijekom kupanja.

- Odmah nakon dojave o pronalasku tijelo utopljenika izvučeno je iz Bosne i trenutno su u tijeku radnje na utvrđivanju identiteta pronađene osobe. Uviđajne i istražne radnje su u tijeku, a nakon završetka kompletnog postupka imat ćemo osnovne informacije vezane za ovaj slučaj - kazala je za Fenu portparolka policije MUP-a ZDŽ Aldina Ahmić.

Tijelo utopljenika je pronađeno jutros na lokalitetu ispod željezničkog mosta u Blatuši, a nadležni policijski timovi u koordinaciji sa dežurnim županijskim tužiteljem obavljaju uviđajne radnje. U skladu sa zakonskim ovlaštenjima županijski tužitelj će zatražiti proširenje istražnih radnji vezanih za ovaj slučaj kako bi se utvrdile činjenice zbog kojih je nastradala osoba pronađena u vodi Bosne.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije