TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU

Ubijen Stefan Savić (23), reprezentativac Srbije i osvajač bronze na Svjetskom MMA prvenstvu

25.02.2024.
u 13:10

Stefan Savić (23), reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svjetskom prvenstvu u MMA, tragično je preminuo u nedjelju 25. veljače u jutarnjim satima.

Ovu vijest objavila je Arena Sport, ne navodeći detalje. Ipak, kako javlja Blic, on je izboden u jezivom napadu.

U nedjelju nešto poslije ponoći, na uglu Dobračine i Dunavske, zatečen je s ubodnom ranom u predjelu grudi. On je hitno prevezen u Urgentni centar, međutim, uslijed zadobivenih ozljeda je preminuo.

"Stefan Savić, reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u MMA, tragično je preminuo u nedjelju 25. veljače u jutarnjim satima. Arena Fight upućuje iskrenu sućut obitelji, prijateljima i svim ljudima koji su voljeli Stefana. Stefan će zauvijek ostati upamćen, ne samo kao šampion, već kao netko tko je dotaknuo srca svojom dobrotom i ostavio neizbrisiv trag", navodi se u priopćenju.

Savić je svoju medalju osvojio na natjecanju u studenome, a na putu do bronze na Svjetskom prvenstvu svladao je rivale iz Austrije i Angole.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije