javio se MUP-u

Uhićen Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo RS

16.09.2021.
u 08:56

"Zeljković se trenutno nalazi u službenim prostorijama MUP-a RS, gdje će kao i ostali osumnjičeni biti ispitan", kaže izvor iz istrage.

Policija RS uhitila je Branislava Zeljkovića, direktora Instituta za javno zdravstvo RS, koji je od jučer bio u bijegu.

Nakon jučerašnje akcije u kojoj su uhićene tri osobe smatralo se da je Zeljković u bijegu, ali se u međuvremenu javio MUP-u RS. Ubrzo je uhićen i proveden na kriminalističku obradu, pišu Novosti.

"Zeljković se trenutno nalazi u službenim prostorijama MUP-a RS, gdje će kao i ostali osumnjičeni biti ispitan", kaže izvor iz istrage.

Za Zeljkovićem se tragalo u okviru istrage o nezakonitostima u radu Instituta za javno zdravstvo RS u postupcima javnih nabavki zaštitne medicinske opreme.

Po nalogu Republičkog javnog tužiteljstva jučer su izvršeni pretresi u Institutu i više tvrtki, a uhićeni su vlasnik turističke agencije Travel 4 fan Saša Marković, direktor tvrtke Promeding Dragan Dubravac i direktor Prokontrola Slavko Bojić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije