zbog utjecaja na svjedoke

Uhićen Smail Toromanović zaposlenik Gradske uprave Bihać

08.11.2017.
u 13:15

Zaposlenik Gradske uprave Bihać i bivši savjetnik nekadašnjeg gradonačelnika Emdžada Galijaševića, Smail Toromanović uhićen je zbog sumnje da je utjecao na svjedoke.

Glasnogovornica bihaćkog Županijskog tužiteljstva Asima Husić-Kurjaković kazala je da je došlo do uhićenja zbog kaznenog djela utjecaj na svjedoke.

- Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije uhitili su osobu S.T. zbog utjecaja na svjedoke u predmetu ovog tužiteljstva koji se vodi protiv osumnjičenog E.G. i drugih zbog krivičnog djela primanje dara i drugih oblika koristi - rekla je ona.

Bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić potvrdio je da je uhićen Smail Toromanović.

Prema dostupnim informacijama, Toromanović se sumnjiči da je putem anonimnih prijava pokušavao utjecati na svjedoke u slučaju “Emdžad Galijašević i ostali”.

Toromanović će tijekom dana biti ispitan u Tužiteljstvu, koje će nakon toga predložiti mjere pritvora ili zabrane, javlja BIRN-Justice Report. 

Gradonačelnik Bihaća Emdžad Galijašević uhićen je u ljeto prošle godine zbog sumnje da je primio mito.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije